2012. március 2., péntek

TEPPERWEIN, KURT - Kapcsolataink... - Jelenlegi ára: 2 796 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
221013
TEPPERWEIN, KURT
Kapcsolataink...
Kurt Tepperwein szerint a hőn áhított boldogságot kapcsolatainkon keresztül érhetjük el. Persze kapcsolatok alatt nem csupán párkapcsolatokat kell értenünk. Az első, és legfontosabb lépés, hogy önmagunkkal legyünk jóban, hogy rátaláljunk a lényünk mélyén rejlő, változatlan magra, valódi önmagunkra. Ha szerepek nélkül, önvalónk alapján éljük az életünket, ha kiegyensúlyozott boldogságban lehet részünk.
A második lépés párkapcsolatunk szemügyre vétele. Csak az kaphatja meg kapcsolatától, amit szeretne, aki tisztában van a szükségleteivel, és képes ítélkezés nélkül kifejezni az érzéseit. Tepperwein megtanítja nekünk, hogyan közeledhetünk tisztelettel a párunk felé, és hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a párkapcsolatunk által kínált lehetőségekből.
Következő feladatunk, hogy tudatosan viszonyuljunk a világhoz: ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megkérdőjelezzük, és helyes hozzáállásra, illetve szemléletmódra cseréljük rögzült meggyőződéseinket, a világ hozzánk és a vágyainkhoz idomul. A könyvből megtanulhatjuk, hogyan változtathatunk pozitívan a világunkon meggyőződéseink segítségével.
Végül pedig tisztáznunk kell kapcsolatunkat az univerzális energiával, amely úgy vesz körül minket, akárcsak a víz a halakat. A szerző feltárja azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül hozzáférhetünk ehhez az energiához, és megtanítja, hogyan kerülhetünk magasabb szellemi szintre az univerzális energia tudatos megtapasztalásával.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 796 Ft

Az aukció vége: 2012-03-06 01:03
. TEPPERWEIN, KURT - Kapcsolataink... - Jelenlegi ára: 2 796 Ft